Απο την καρτέλα Διαχείρηση Ιστοσελίδας μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εμφανίσουμε  νέα ,άρθρα και γενικό περιεχόμενο για την αρχική σελίδα του κατατήματος.


TABLE OF CONTENTS


Ανακοινώσεις 


Στην λίστα με τις ανακοινώσεις μπορούμε να δημιοργήσουμε σύνολα άρθρων τα οποία εμφανίζονται στις Ανακοινώσεις της κεντρικής σελίδας του κατστήματος. Με αποτέλεσμα να δείνεται η δυνατότητα να γίνεται ταχεία ενημέρωση των υποψήφιων πελατών για οποιαδήποτε προσφορά που είναι ενεργή ή για κάποια ανακοίνωση που θέλουμε να εμφανιστεί με προτεραιότητα. Σελίδες Περιεχομένου


Με τις Σελίδες Περιεχομένου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθούν υποσελίδες για την υλοποιήση και επεξήση διάφορων θεμάτων στην ιστοσελίδας μας. Οι υποσελίδες αυτές μπορούν να δημιουργηθούν για τα νομικά έγγραφα της Πολιτικής Απορρητού της εταιρείας για το κείμενο των Όρων Χρήσης και για την επεξήγηση του συστήματος Loyalty καθως και τους Όρους Συμφωνίας προσωπικών δεδομένων.


  Δημιουργία Σελίδας Περιεχομένου


Απο την λίστα Σελίδων Περιεχομένου επιλέγουμε προσθήκη για νεα εισαγώγη Σελίδας.


  • Πληκτρολογούμε την ονομασία της σελίδας
  • Ορίζουμε την προτεραιότητα της σελίδας
  • Απο τα checkbox επιλέγουμε αν θελούμε να την ορίσουμε ενεργή , αν θέλουμε να την εμφανίσουμε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας μας, αντίστοιχα αν θέλουμε να εμφανιστεί στο footer της σελίδας και στη περίπτωση που είνα η σελίδα για την επεξήγηση και οι όροι συμφωνίας για την χρήση του loyalty system επιλέγουμε το τελευταίο checkbox.
  • Ορίζουμε τις SEO παραμέτρους της νέας ιστοσελίδας
  • Στο κειμενογράφο μπορούμε να γράψουμε το άρθρο που θέλουμε


Πιστοποιήσεις


Με ίδια διαχείρηση και υλοποίηση με τις σελίδες περιεχομένου μπορούμε να ορίσουμε ένα σύνολο γενικών και ειδικών πιστοποιήσεων και επίσημων συνεργατών του καταστήματος μας  οι οποίες εμφανίζονται  στο footer της σελίδας μας με αντίστοιχες πηγες το καθένα.Τι είπαν για εμάς - Testimonials