Πρόσβαση στις Κατόψεις:


Από το κεντρικό μενού του Back Office 9pos επιλέγω "Ρυθμίσεις" και στη συνέχεια από το αναδυόμενο μενού , κάνω κλικ στην επιλογή Κατόψεις. Στη σελίδα αυτή εμφανίζονται οι ήδη υπάρχουσες κατόψεις μου, τις οποίες μπορώ να διαχειριστώ, όπως θα δούμε παρακάτω, κάνοντας κλικ πάνω στην επιθυμητή προς επεξεργασία κάτοψη και το μενού 

Για δημιουργία νέας ,κάνω κλικ στο εικονίδιο


Βρίσκομαι στην καρτέλα Γενικά.


Εδω ξεκινάει η επεξεργασία της νέας μου κάτοψης. Για να ξεκινήσω, πληκτρολογώ το όνομα που θέλω να έχει η κατοψή μου, στο κενό πεδίο Περιγραφή. Το όνομα, απ΄ τη στιγμή που μιλάμε για κάτοψη, καλό θα ήταν να είναι ενδεικτικό του χώρου που θα διαχειριζόμαστε, όπως για παράδειγμα (1ος όροφος, μπαρ κλπ). 

Στο κενό πεδίο Προτεραιότητα , ορίζω έναν αριθμό από το σύνολο των κατόψεων που θα δημιουργήσω , αν για παράδειγμα θέλω 4 κατόψεις , δίνω αριθμό μεταξύ 1 και 4.΄Ετσι ορίζω τη σειρά εμφάνισης των κατόψεων μου τόσο στο Back Office 9pos , όσο και στις συσκευές Android που θα χρησιμοποιήσω. Η Περιγραφή και η Προτεραιότητα μπορούν να αλλάξουν όποτε το επιθυμεί ο χρήστης. 

Αφού έχω ορίσει τα παραπάνω, έχω τη δυνατότητα να επιλέξω μεταξύ 2 σχημάτων.

Κάνοντας κλικ σε κάθενα από αυτά τα σχήματα , ξεκινάω να προσθέτω τραπέζια στην κάτοψη μου. 

Μπορώ να μετονομάσω τα τραπέζια μου κάνοντας κλικ μέσα στο κενό πεδίο του εκάστοτε τραπεζιού.

Επίσης , έχω τη δυνατότητα να μετακινήσω ή και να αυξομειώσω το μέγεθός του.

Για παράδειγμα,

έχω επιλέξει(κλικάρει) να βάλω ένα Square και δύο Circle τραπέζια στην κάτοψή μου.

Παρακάτω η ίδια κάτοψη έπειτα απο μετονομασία , μετακίνηση και αυξομείωση μεγέθους.

Αφού ολοκληρώσω την επεξεργασία της κάτοψης μου , πατάω αποθήκευση, επιλέγοντας το κίτρινο κουμπί από τα παρακάτω, ώστε να σώσω την πρόοδό μου. 


Στην καρτέλα Προεπισκόπιση QR Code , δημιουργούνται αυτόματα οι κωδικοί QR των τραπεζιών μου.