Ρυθμίσεις Εταιρείας:

Πίνακας Περιεχομένων:

 • Ρυθμίσεις Εταιρείας


Προφίλ Εταιρείας


Στην καρτέλα Προφίλ Εταιρείας γίνεται η επεξεργασία και αρχικοποίηση των στοιχείων της εταιρείας όπως ο Τίτλος της επωνυμίας καθώς και τα φορολογικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν αυτή.

Μπορούν να συμπληρωθούν τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας και αλλες διάφορες γενικές πληροφορίες που περιγράφουν το προφίλ της εταιρείας μας.

Στην καρτέλα αυτή επίσης γράφονται τα στοιχεία του ασύρματου δικτύου ώστε  να εκτυπώνεται στο χαρτί της κάθες παραγγελίας αν είναι διαθέσιμο. 

  

Μεταφόρτωση λογότυπου εταιρείας και εξώφυλλου:


 1. Επιλέγουμε το κουμπι Λογότυπο ή Φωτογραφία εξωφύλλου

 2. Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουμε το επιθυμητό λογότυπο ή εξώφυλλο που έχει η εταιρεία.

 3. Δεν ξεχνάμε σε οποιαδήποτε τροποποιήση πεδίου στο Προφίλ Εταιρείας πατάμε το κουμπι αποθήκευσης
   .

Ρυθμίσεις emailΣτην καρτέλα αυτή ρυθμίζονται οι παράμετροι του email service της εταιρείας καθώς και η αρχικοποίηση των στοιχείων postmaster tool για την μαζική αποστολή email και ενημερώσεων.

Στην περίπτωση που η εταιρεία εχει κάποιον SMTP server οι αναγκαίοι παράμετροι ορίζονται εδώ.


Φορολογικές Κατηγορίες
Στην καρτέλα των φορλογικών κατηγοριών ορίζομυε της φορολογικές κατηγορίες στις οποίες υπάγεται και χρησιμοποιεί η εταιρεία για την έκδοση αποδείξεων συνναλαγών

 Δημιουργία νέου Φ.Π.Α:

 • Με το κουμπί Δημιουργία ΦΠΑ προσθέτουμε νέα γραμμή στην λίστα των κατηγοριών

 • Συμπληρώνουμε τα στοιχεία που περιγραφούν και απαιτούνται για την φορολογική κατηγορία που δημιουργείται

 • Δεν ξεχνάμε σε οποιαδήποτε τροποποιήση πεδίου στο Προφίλ Εταιρείας πατάμε το κουμπι αποθήκευσης.
Αποθήκες


Η καρτέλα Αποθήκες περιέχει τις αποθήκες οι οποίες αποτέλουν το διαχείρηση της πρώτης ύλης της εταιρείας μας καθώς και των τεμαχιακών προίοντων που διαχειρίζεται η εταιρεία.Δημιουργία νέας Αποθήκης:

 • Με το κουμπί Δημιουργία αποθήκης προσθέτουμε νέα γραμμή στην λίστα των αποθηκών

 • Ονομάζουμε την αποθήκη που θέλουμε να δημιουργήσουμε 

 • Επιλέγουμε τις παραμέτρους που περιγράφουν αν η αποθήκη διαχειρίζεται Παραγγελίες, Αγορές ή και Φθορές

 • Δεν ξεχνάμε σε οποιαδήποτε τροποποιήση πεδίου στο Προφίλ Εταιρείας πατάμε το κουμπι αποθήκευσης.


ΝομίσματαΔημιουργία τύπου νομισμάτων και ανάλογης ισοτιμίας αν υπάρχουν περισσοτεροι τρόποι συναλλαγής


Χρώματα καταστάσεων

Τα χρώματα καταστάσεων περιγράφουν την κατάσταση Τραπεζιού κατα την διάρκεια μια παραγγελίας και μας ενηρώνουν για την πορεία και εξέλιξη της παραγγελίας απο το POS του κάθε χρήστη.

Τα χρώματα του κάθε τραπεζιού είναι ενδεικτικά για τον κάθε χρήστη και τα θέτει ο ίδιος για το κάθε τραπέζι που εξυπηρετεί με αποτέλεσμα για την καλύτερη οργάνωση των παραγγελιών σε σχέση με την πορεία εξέλιξης της απο την κουζίνα έως την στιγμή που θα σερβιριστεί.


Online Ρυθμίσεις:

Σε αυτη την κατηγορία περιέχονται όλες οι ρυθμίσεις που είναι σχετικες με την ιστοσελίδα της εταιρείας και οτι σχετικό υπάρχει με online delivery και το σύστημα κρατήσεων

Ρυθμίσεις ιστιότοπουΟι γενικές ρυθμίσεις της ιστοσελίδας ορίζονται σε αυτη την καρτέλα όπου ορίζεται το όνομα domain της σελίδα καθώς και το επιθυμητο θεματικό της ιστοσελίδας απο τι προεπιλογές που είναι διαθέσιμες στο dropdown μενού. 

Περιέχονται επίσης μερικές βασικές ρυθμίσεις CMS για την προσαρμογή της σελίδας στις αναγκές του καταστήματοςOnline Κρατήσεις

Σε αυτη την καρτέλα δίνεται η επιλογή να ενεργοποιηθεί το σύστημα κρατήσεων της ιστοσελιδα της εταιρειας και η δυνατότητα δυνατής κράτησης καθ'όλη την  διάρκεια της εβδομάδας.Online Delivery


Σε αυτη την καρτέλα δίνεται η επιλογή να ενεργοποιηθεί το σύστημα online delivery της ιστοσελιδα της εταιρείας και η δυνατότητα της επιλογής ωραρίου δυνατής παραγγελίας καθ'όλη την  διάρκεια της εβδομάδας. Καθώς και το ελάχιστο ποσό το οποίο θα επιτρέψει κάποιον πελάτη να ολοκληρώσει την παραγγελία του.


SEO


Σε αυτή την καρτέλα προσφέρονται βασικές τροποποιήσεις SEO (Search Engine Optimizations). Συγκεκριμένα παρέχεται η δυνατότητα επιλογής του τίτλου και της περιγραφής όπου η ιστοσελίδας θα εμφανίζεται στο index του google στην αναζήτηση ενώς υποψήφιου πελάτη. Για μεγαλύτερη εμβάθυνση στο πλάισιο του SEO μπορούν να συνδεθούν και τα credentials διάφορων marketing analytics για την βέλτιστη τροποποίηση της ιστοσελίδας


Integrations:

Σε αυτη την καρτέλα παραθέτονται η διαφορές επιλόγες που για τα integrations τα οποία παρέχει το 9POS στην εταιρεία σας.


Ταμειακές Μηχανές

Η παραμετροποίηση της ταμειακης μηχανής η οποία χρησιμοποιειται στο κατάστημα ανάλογα την συμβατη μηχανή.


MyData

Τα αναγκαία διαπιστευτήρια που απαιτούνται για την ορθή ενημερώση του MyData της ελληνικής κυβέρνησης


Πύλες πληρωμών

Η παραμετροποιήση των διαθέσιμων payment systems με τα οποία συνεργάζεται η 9POS ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας. Διάθεσιμα συστήματα , CARDLINK , VIVA WALLET ,  SUMUP

VoIP

Οι αναγκαίοι παράμετροι για την ορθή λειτουργία του VoIP τηλεφωνικού κέντρου.

Mailchimp


e-food