Πρόσβαση στις Παραγγελίες:


Από το κεντρικό μενού του Back Office 9pos επιλέγω 

και στη συνέχεια από το αναδυόμενο μενού , κάνω κλικ στην επιλογή ΠαραγγελίεςΣτη σελίδα αυτή εμφανίζονται με φθίνουσα σειρά, οι παραγγελίες της επιχείρησης μου, από την νεότερη στην παλαιότερη. Στον πίνακα Κωδικός είναι οι αύξοντες αριθμοί των παραγγελιών μου. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν είναι αριθμός παραστατικού.

Με μια ματιά στους υπόλοιπους πίνακες μπορώ να λάβω γρήγορα πληροφορίες για τις παραγγελίες μου.Την ημερομηνία λήψης της παραγγελίας, τον χρήστη από τον οποίο καταχωρήθηκε, τον πελάτη (αν το κατάστημα δε λειτουργεί με πελατολόγιο υπάρχει προκαθορισμένος τίτλος), το χρηματικό σύνολο που συμπληρώθηκε στην παραγγελία, τον αριθμό των επισκεπτών που υπήρχε στο τραπέζι εκείνη τη στιγμή, το τραπέζι απ΄το οποίο λήφθηκε η παραγγελία, αν ακυρώθηκε ή οχι, το σύνολο των προϊόντων που ακυρώθηκαν από την παραγγελία, αν εκδόθηκε ή όχι απόδειξη και πόσα από τα είδη της παραγγελίας τιμολογήθηκαν.


Από το μενού ενεργειών 

μπορούμε να κάνουμε τα εξής 

  • Κάνοντας κλικ στο κουμπί να ανοίξουμε το παράθυρο έξυπνης αναζήτησης στο οποίο μπορούμε να ψάξουμε μία παραγγελία βάση του κωδικού, του χρήστη ή του τρόπου πληρωμής.
  • Έχοντας επιλέξει μεταξύ κάποιων παραγγελιών , από την επιλογή ενεργειώννα διαγράψουμε ή να τροποποιήσουμε μαζικά τις επιλεγμένες παραγγελίες. Στην διαδικασία της Μαζικής τροποποίησης μπορούμε ΜΟΝΟ, να αλλάξουμε το χρήστη που έλαβε την παραγγελία ή το τραπέζι απ' το οποίο λήφθηκε.


Στη συνέχεια έχουμε τη δυνατότητα κάνοντας κλικ πάνω σε μια συγκεκριμένη παραγγελία να αποκτήσουμε πρόσβαση σε όλα της τα χαρακτηριστικά.

Να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα τα οποία πουλήθηκαν, σε τι ποσότητα και τιμή, με τι έκπτωση και φ.π.α και το τελικό σύνολο τιμής , αν το προϊόν ήταν μέρος κάποιου τιμοκαταλόγου ,αν ακυρώθηκε και τιμολογήθηκε και τέλος τα στοιχεία εκτύπωσης.

Επίσης ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει σχόλιο μέσα στην παραγγελία.

Παράλληλα πέραν της αναλυτικής εικόνας για τα προϊόντα που παρέχει η είσοδος στην παραγγελία , μας δίνει πληροφορίες για την κουζίνα(σε τι στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται και τις ώρες παραγωγής και εκτέλεσης, αλλά και τις συναλλαγές που συνέβησαν για την συγκεκριμένη παραγγελία.